Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

V Nemocnici Nový Jičín se nově nachází automat na čerstvý džus

9.4.2015

Pacienti i návštěvníci Nemocnice Nový Jičín, člena skupiny AGEL, si mohou pobyt v nemocnici zpříjemnit prostřednictvím zdravého a chutného pitného režimu. Nemocnice totiž v Pavilonu interních oborů nově instalovala nápojový automat na čerstvý pomerančový džus, který stroj vymačká z pomerančů přímo před očima zákazníka. Džus je tedy vždy čerstvý a plný prospěšných látek, což má pozitivní vliv i na zdravotní stav člověka.

Nový nápojový automat na čerstvý pomerančový džus je určen pacientům, návštěvníkům i samotným zaměstnancům nemocnice Nový Jičín. Nemocnice automat instalovala s cílem poskytnout možnost zdravějšího životního stylu v oblasti pitného režimu, zejména pak nabídnout vhodnější alternativu slazených balených nápojů běžně prodávaných v automatech.

Hlavními výhodami nově instalovaného automatu je ale nejen čerstvost nápoje, nýbrž také absence jakýchkoliv přidaných složek, ať už konzervantů, sladidel, nebo i vody. Takzvaný „fresh juice“ v prostorách nemocnice vzniká přímo za průhledným sklem automatu a je zcela přírodní, díky čemuž nabízí maximálně zdravou variantu nápoje. Cena je přitom více než příznivých 30 korun za jeden kelímek. 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: