Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Novojičínská nemocnice zve na Den prevence plný bezplatných vyšetření

20.10.2017

Vyšetření z kapky krve, kontrola znamének, spirometrie, konzultace se specialisty na výživu i měření hladiny stresu a stavu cév, to je jen zlomek aktivit, které nabídne ve čtvrtek 26. října Nemocnice Nový Jičín, člen skupiny AGEL. V rámci akce Den prevence si budou moci všichni zájemci nechat prověřit své zdraví, a to bez žádanek či předchozích objednávek.

 „Prevence je zcela zásadní pro zachování dobrého zdraví, a ve většině případů je to právě včasný záchyt onemocněn či obtíží, který rozhodne o úspěšnosti léčby. Lidé ale občas na prevenci zapomínají, podceňují ji, nebo raději opomíjejí kvůli nutným finančním výdajům. To chceme naší preventivní akcí změnit,“ vysvětluje hlavní sestra Nemocnice Nový Jičín Mgr. Martina Souralová, MBA, s tím, že akce je určena jak lidem, kteří jsou jen zvědaví na svůj zdravotní stav, tak i všem, které trápí jakékoliv obtíže a návštěvu lékaře zatím odkládali.

Veškerá nabízená preventivní vyšetření přitom budou moci zájemci absolvovat zdarma i bez předchozí objednávky či doporučení. „Komplexní výčet nabízených vyšetření zahrne vyšetření cukru, tuku a krevní skupiny z krve, kontrolu kožních znamének, vyšetření dechové kapacity, komplexní ORL vyšetření, měření metabolismu a hodnot tuku v těle i měření hladiny stresu a stavu cév v organismu,“ vyjmenovává Martina Souralová.

Kromě vyšetření budou zdravotníci nabízet také osvětu ohledně cévní mozkové příhody, poradenství ohledně správné výživy, inkontinence či prevence rakoviny prostaty, a zájemcům nabídnou také ukázku a nácvik správného samovyšetření prsu či cviků pro prevenci pohybových obtíží.

Akce proběhne ve čtvrtek 26. října v prostorách interního pavilonu a ORL ambulance Nemocnice Nový Jičín, a to v čase od 13.00 do 16:30 hodin.  Bližší informace nejdete v odkaze: http://nemocnicenovyjicin.agel.cz/verejnost/ke-stazeni-pozvanky/nnj-denprevence2017-letak-a4-v03.pdf

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: