Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Na 100 dárců krve soutěžilo v novojičínské nemocnici o valentýnský wellnes pobyt

14.2.2022

Sladká pozornost a možnost vyhrát jeden ze 3 poukazů pro dvě osoby do Wellness Abácie lákaly 14. 2. dárce krve na valentýnský odběr v Nemocnici AGEL Nový Jičín.

Podmínkou pro účast v soutěži bylo jediné, darovat krev na svátek svatého Valentýna, který letos připadl na druhé únorové pondělí. Zájem dárců předčil očekávání. "Z celkového počtu 94 osob jsme měli 43 dárců na plnou krev a 51 dárců krevní plazmy. Akce přilákala také několik prvodárců, za což jsme vždy moc rádi," dodává Xenia Zichalová, vedoucí výroby transfuzního oddělení novojičínské nemocnice.

Vylosovaní výherci soutěže o poukazů do wellness centra Abácie budou kontaktování telefonicky. Celkem 3 poukazy pro 2 osoby věnoval do soutěže tradiční partner transfuzního oddělení, Wellness hotel ABÁCIE v Novém Jičíně.

Kdo může darovat? A co můžete získat?

Darovat může každý zdravý občan České republiky ve věku 18 až 65 let, jehož hmotnost převyšuje 50 kilogramů. Bezplatné dárcovství krve zahrnuje také lékařské vyšetření, možnost čerpat pracovní volno s náhradou mzdy, získat vitamíny od zdravotní pojišťovny, proplacení cestovného a parkovného, občerstvení a uplatnit si nárok odpočtu ze základu daně z příjmu, a to ve výši 3000 korun za každý absolvovaný odběr. Zúčastnit se můžete také nejrůznějších motivačních akcí, které jsou organizovány v průběhu roku.

Objednejte se k darování krve také a získejte zajímavé výhody!

On-line: https://rezervace.nnj.agel.cz/login?0, nebo telefonicky na čísle 556 773 471.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: