Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. otevře zubní ambulanci

25.7.2023

Vedení Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. vnímá tristní situaci v oblasti nedostatku všeobecné stomatologické péče, a to v přesahu novojičínského okresu. V reakci na to bylo vynaloženo veškeré úsilí, aby byla v co nejkratším možném čase zrekonstruována, zařízena a personálně zajištěna zcela nová stomatologická ambulance, zaměřena též na stomatochirurgickou péči.

„Náklady na stavebně-technické úpravy a přístrojové vybavení převyšují částku 4 mil. Kč, přičemž částkou 1,15 mil. Kč investici podpoří město Nový Jičín ze svého rozpočtu a 3,1 mil. Kč pokryje nemocnice z vlastních zdrojů. Spuštění provozu zubní ordinace je plánováno od 1. 8. 2023 a očekáváný plný provoz je plánován od 1. 1. 2024,“ uvádí MUDr. Lukáš Chlachula, náměstek léčebné péče Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s.

Pracoviště bude umístěno v prostorách novojičínské stomatologické polikliniky na ulici Msgr. Šrámka. Vzhledem k očekávanému vysokému zájmu občanů s žádostí o registraci k zubnímu lékaři bude tato probíhat pouze elektronicky, a to na webových stránkách Nemocnice AGEL Nový Jičín nebo prostřednictvím QR kódu v čekárně zubní ambulance.

„Prostory jedné z ambulancí výhledově nemocnice plánuje poskytnout i pro zajištění zubní pohotovosti a rovněž bude zajištěna návaznost na další služby jako je ortodoncie, zubní laboratoře, patologie a sterilizace,“ dodává MUDr. Chlachula.

Zde naleznete stránku zubní ambulance.

Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. je ve svém regionu jedinou nemocnicí s komplexní strukturou poskytované zdravotní péče. Do její spádové oblasti patří na 170 000 obyvatel.  Součástí Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. je i nadregionální špičkové onkologické centrum – KOC – Komplexní onkologické centrum AGEL Nový Jičín. Od ledna 2006 je Komplexní onkologické centrum součástí sítě čtrnácti onkologických pracovišť v celé České republice, která splňují náročné požadavky dané Českou onkologickou společností. Součástí Nemocnice AGEL Nový Jičín je i Nemocnice Vítkov poskytující zdravotní péči v oborech rehabilitace, interního lékařství, radiologie a zobrazovacích metod a péče o dlouhodobě nemocné pacienty.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: