Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Zájem o nové porodní kurzy zdarma roste. Porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín přidává pro velký zájem budoucích maminek nové termíny

22.8.2023

Nové termíny kurzů s předporodní tématikou určených pro nastávající maminky přidává od září Nemocnice AGEL Nový Jičín. Dostupné jsou v Novém Jičíně, Kopřivnici a Hranicích. Předporodní kurzy jsou zcela bezplatné a těší značné oblibě mezi rodičkami. Volná místa proto ubývají vždy poměrně rychle.

„Kapacita kurzu je omezená, a proto doporučujeme zájemkyním se přihlásit co nejdříve. Cílem kurzu je ulehčit porod rodičkám, ale také připravit se na příchod miminka,“ popisuje Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko–porodnického oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín. Díky přepracovanému obsahu zaberou kurzy účastnicím méně času. Budoucí maminky tak získají kompletní informace o porodu a šestinedělí, ale i cenné rady od novorozenecké sestry k problematice kojení. „Během kurzu se také dozvědí informace k péči o novorozené miminko, osvojí si techniku dýchání, či vyzkouší porodní a úlevové polohy. Dále je možné se domluvit také na oblíbených prohlídkách pokojů a sálů samotné porodnice,“ dodává Marcela Bučko s tím, že personál je rodičkám k dispozici pro jejich případné dotazy. Další informace a přihlášku lze nalézt na webových stránkách a Facebooku porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín.

Nemocnice AGEL Nový Jičín v uplynulých letech investovala na porodnici do modernizace interiéru i nového vybavení, mezi které patří rekonstrukce porodního operačního sálu a porodních boxů, dále místnosti pro první ošetření novorozence vybaveného speciální přístrojovou technikou. Po porodu mohou maminky využívat 5 nadstandardních pokojů, ve kterých nechybí TV, lednice, kojící křesla, navíc je možné v novojičínské porodnici ubytovat i doprovod. Každá maminka se může také v novojičínské porodnici těšit na celou škálu benefitů, například na celodenní bufet, speciální gastronomické menu i na řadu dárků pro své miminko. Velice oblíbenou službou je také novorozenecké focení zdarma. V porodnici funguje systém rooming-in, pro širokou veřejnost je zde k dispozici laktační poradna a novorozenecké oddělení také zapůjčuje maminkám monitory dechu. Porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín je vyhledávaná maminkami pro svou poklidnou atmosféru, důraz na individuální přístup a rodinné prostředí. 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: