Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Rehabilitační péče pro rodičky a miminka je nově v nabídce porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín a. s.

23.10.2023

Porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín rozšířila svou nabídku o rehabilitační péči pro těhotné ženy, novopečené maminky a jejich novorozence. Tato nová služba je součástí pokračující snahy nemocnice poskytovat holistickou péči pro rodičky a jejich děti.

Před očekávaným těhotenstvím mohou ženy v Nemocnici AGEL Nový Jičín nyní využít i přístupy k řešení neplodnosti. V nabídce je rehabilitace s lékařem, nebo cvičení dle Mojžíšové s fyzioterapeutem. Během těhotenství nabídka porodnice zahrnuje řešení bolestí zad, ať už pomocí tejpování, nebo cvičení s fyzioterapeutem.
 
Po porodu je maminkám k dispozici cvičení a instruktáž po císařském řezu, cvičení pánevního dna, léčba diastázy a poporodní inkontinence. K dispozici je také přístrojová rehabilitace se zařízeními Peritone, Pericalm. Pro novorozence poskytuje maminkám porodnice instruktáž ohledně manipulace s miminkem. Navíc je k dispozici poradna psychomotorického vývoje dítěte do 4 měsíců věku. Všechny služby po porodu a pro miminko jsou pro ženy dostupné zdarma. Jedinou podmínkou je propouštěcí zpráva z porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín.


"Náš tým je odhodlán poskytovat nejlepší možnou péči pro maminky a jejich děti. Cítíme, že nová nabídka rehabilitační péče posílí toto poslání,"


komentovala tuto novinku Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín.

O oblibě porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín a. s. mimo jiné svědčí i ověřené recenze na Facebooku, kde naše rodičky osobně udělily v ověřených recenzích nejvyšší hodnocení 5 z 5. Kromě špičkové péče oceňují maminky především rodinnou atmosféru individuální přístup, celodenní bufet zdravých potravin a výběr ze 3 druhů poledního menu, rády využívají rehabilitační péče před a po porodu (rodičky i miminka), relaxační vanu, aromaterapii, muzikoterapie a bylinnou napářku, či předporodní kurzy ZDARMA (letos se musely pro velký zájem přidávat termíny).


OBJEDNEJTE SE K PORODU DO NOVÉHO JIČÍNA, ZAVOLÁME VÁM:

OBJEDNAT SE


 

 

 
Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: