Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Biologická léčba lupénky – nábor pacientů do klinické studie

10.11.2023

Lidé trpící středně těžkou až těžkou formou psoriázy neboli lupénky, ve věku nad 18 let a s váhou vyšší než 120 kg, mají možnost se zúčastnit nové klinické studie s biologickou léčbou, na kožním oddělení v Nemocnici AGEL Nový Jičín a. s.

Kožní oddělení novojičínské nemocnice má s biologickou léčbou i s klinickými studiemi již bohaté zkušenosti a řadě pacientů s kožními obtížemi výrazně pomohli. Jen v loňském roce bylo v péči kožního oddělení novojičínské nemocnice 274 pacientů s lupénkou. A právě nově otevíraná klinická studie je nyní určena výhradně pro pacienty či pacientky se středně těžkou až těžkou formou lupénky ve věku nad 18 let, kteří mají zároveň váhu vyšší než 120 kilogramů. „Pokud žadatel splní všechna kritéria, bude mu aplikována podkožní injekce ve dvoutýdenním intervalu, po dobu přibližně jednoho roku," uvádí Michaela Květoňová, staniční sestra kožního oddělení novojičínské nemocnice. 

Pokud o studii máte zájem, kontaktujte pro další informace staniční sestru kožního oddělení na telefonním čísle: +420 739 609 376. 

Kožní oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní, léčebnou a dispenzární péči pro pacienty se širokým spektrem kožních onemocnění. Kožní oddělení se rovněž specializuje na léčbu psoriázy a atopického ekzému. Pro pacienty je dostupná  nejmodernější biologická léčba v rámci klinických studií a centra pro biologickou léčbu. 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: