Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Restart a inovace: Jak naše neurologické oddělení posouvá hranice péče o pacienty

5.1.2024

Skvělé vybavení a rozvoj týmu vysoce kvalifikovaných odborníků, vývoj pokročilých léčebných metod. To je neurologické oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. O multidisciplinárním přístupu, racionální digitalizaci a využití moderních technologií hovoří primář oddělení - MUDr. Vladimír Dobiaš.

Je pro mě ctí být součástí týmu Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s. Naše oddělení se pyšní nejen skvělým vybavením a týmem vysoko kvalifikovaných odborníků, ale také multidisciplinárním přístupem k péči o pacienty. To ostatně podporujeme organizací vlastních odborných workshopů pro lékaře napříč různými obory,uvádí MUDr. Dobiaš. Neurologické oddělení je navíc součástí špičkového Komplexního onkologického centra a mimo jiné také spolupracuje s dalšími odděleními jako např. ARO na vývoji pokročilých léčebných metod. Zde se jedná o projekt plazmaferéz pro pacienty s autoimunními onemocněními.

V poslední době prošlo naše oddělení obnovou s cílem vytvořit nový, dynamický tým, schopný plně využít naše nadstandardní vybavení a širokou paletu léčebných postupů. Naše poloha v Novém Jičíně je výhodná pro absolventy medicíny z Moravskoslezského kraje a okolí, stejně jako pro lékaře ze Slovenska, kterým vyhovuje blízkost hranic a snadná dostupnost,zdůrazňuje primář Dobiaš.

Obnova oddělení je také příležitostí pro zavádění racionální digitalizace a moderních technologií, které již pomáhají zvýšit efektivitu naší práce a zlepšit péči o pacienty. „Naše zaměstnance oceňujeme nadstandardně za jejich odborné dovednosti a osobní přístup k pacientům, a věříme, že právě tyto kvality nás odlišují od ostatních nemocnic,říká MUDr. Dobiaš.

Neurologické oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín je místem, kde se odborné znalosti propojují s moderními technologiemi a lidským přístupem. Jsem hrdý na to, že mohu stát v čele takového týmu a těším se na nové výzvy, které nás čekají v budoucnosti. Otevíráme dveře všem, kteří mají zájem se k nám připojit, a věříme, že společně poskytneme našim pacientům tu nejlepší možnou péči,“ zdůrazňuje primář Dobiaš.


Přijmeme – Lékař/ka Neurologie (zavoláme Vám):

PŘIHLÁSIT SE


Neurologické oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín zajišťuje diagnostickou, léčebnou a preventivní péči o nemocné s chorobami nervového a myoskeletálního systému. Poskytujeme komplexní péči o pacienty s cévní mozkovou příhodou, včetně systémové trombolýzy v indikovaných případech. Rozšířenou péči o pacienty s onemocněním páteře, včetně epidurálních obstřiků. Ve spolupráci s onkologickým a neurochirurgickým oddělením komplexně řešíme nádorová onemocnění mozku. Součástí je lůžkové standardní oddělení, akutní a plánované ambulance (protizáchvatová, neurovaskulární), EEG laboratoř, EMG laboratoř, laboratoř evokovaných potenciálů a sonografická ambulance. Návaznost péče o pacienty je zajištěna spoluprací s onkologickým oddělením, oddělením radiologie a zobrazovacích metod, interním a rehabilitačním oddělením. Pracoviště je umístěno v nově vystavěném a špičkově vybaveném pavilónu interních oborů.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: