Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Ples Nemocnice - skvělá zábava a výtěžek tomboly pro Nadaci AGEL

7.2.2024

První Ples Nemocnice AGEL v Novém Jičíně se poprvé a velmi úspěšně konal 2. února 2024 v prostorách sálu Plastic Omnium a byl výjimečnou společenskou událostí, jež si klade za cíl nejen posílit vztahy mezi zaměstnanci nemocnice a místní komunitou, ale také podpořit dobré věci. Akce přilákala velké množství hostů nejen z řad lékařů či zdravotnického personálu.

Celý večer otevřelo slavnostní zahájení, o které se postaral ředitel nemocnice, MUDr. Jakub Fejfar, LL.M., který zdůraznil význam spolupráce a poděkoval všem za jejich neustálou podporu a odhodlání. Večerem poté provázel moderátor Rádia Čas Mikee. V rámci bohatého programu proběhlo vystoupení tanečního páru Petra Kaliny & Petry Saksy Pístecké, kteří v rámci ukázky latinskoamerických tanců předali energii všem okolo. Po tanečních ukázkách proběhl také krátký workshop salsy, který rozproudil nejednoho tanečníka či tanečnici. Před půlnocí poté proběhla módní přehlídka plavek značky HANAJANA, které představily svou kolekci plné barev a svůdných střihů.

Hlavní část večera byla plná tance, hudby a zábavy. Živá hudba, kterou zajišťovala kapela Banda del Caffee, naprosto skvěle rozproudila atmosféru a přivedla mnoho hostů na taneční parket, společně s nimi večer dále doprovázel DJ Miroslav Rešl. A pro ty, kteří se chtěli také dobře nasytit, byly připraveny gastronomické pochoutky formou rautu od firmy GRAND lahůdky, vč. proslulých svatebních koláčků napečených od Tomáše Staňka a kolektivu z novojičínské nemocnice.

Jedním z vrcholů večera byla tombola, jejíž celkový výtěžek v hodnotě 12 000 Kč byl věnován na podporu NADACE AGEL. Do tomboly přispělo 25 sponzorů nejen z Nového Jičína a okolí, celkem bylo rozdáno 81 výherních cen od dárkových poukazů, přes služby, zážitky až po ručně vyráběné umělecké předměty. Tombola nejen že přilákala velkou pozornost, ale také významně přispěla k celkovému výtěžku večera. Hlavním sponzorem plesu byla firma Best of British Cars, která věnovala do tomboly zapůjčení vozu Jaguar nebo Range Rover na víkend. Všem sponzorům patří nesmírně velké poděkování, jmenovitě: AGEL, AS-FITNESS, BOOKAFE, CBD King, Dobrá Čočka, Filip Rek, Haligo, HANAJANA, Knihkupectví Jiří Fiala, Květiny KLOS, MAREK’S CULINARY, Městský pivovar Štramberk, Milan Rek, Mischel’s salon, Pekárna Anežka Palačov, Pivovarský dvůr Palačov, Růžový slon, Řeznictví H+H, TrekObchod, Vinařství Kovář & Syn, Zámecké vinařství Bzenec, ZUZY CZ. Rovněž také děkujeme zlatým partnerům plesu a to firmě ROMOTOP, firmě ECO MILK, Soláriu McSun a v neposlední řadě firmě penShop. Poděkování samozřejmě patří také těm, díky kterým bylo možné tento ples uskutečnit a všem, kteří se rozhodli tohoto večera zúčastnit.

Ples nemocnice AGEL v Novém Jičíně byl nejen nádhernou ukázkou komunitního ducha, ale také příkladem, jak mohou různé segmenty společnosti spolupracovat na podpoře zdravotní péče. Tato akce opět potvrdila svůj význam a místo v kalendáři místních událostí a již nyní se mnozí těší na další ročník, který slibuje být stejně úspěšný, pokud ne ještě úspěšnější.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: