Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice Nový Jičín má dvě nové sanitky

13.1.2015

Nemocnice Nový Jičín, která je členem skupiny AGEL, inovuje svůj vozový park. Pro pacienty nedávno zakoupila dvě zcela nové sanitky s komfortnějším vybavením, větším prostorem i maximální spolehlivostí v celkové hodnotě 2,4 miliónu korun. Moderní vozy disponují výrazně větším prostorem uvnitř, ale například i klimatizací, kterou jistě pacienti ocení v letních měsících.

Nemocnice Nový Jičín zakoupila dvě nové sanitky typu Volkswagen Transporter, které slouží k přepravě raněných, nemocných či rodiček. Kapacita sanitek je nastavena pro jednoho pacienta na lůžku a čtyři sedící.

„Sanitky jsou zcela nové, proto nabízejí maximální spolehlivost, bezpečnost, ale i komfort. Jde o moderní vozy s výrazně větším prostorem uvnitř, ale například i klimatizací, kterou jistě naši pacienti ocení. Samozřejmostí je pak nová standardní výbava zahrnující například moderní polohovací lehátko, defibrilátor, odsávací zařízení, kyslíkovou terapii nebo fixační prostředky, které se využívají při poranění páteře, pánve či krku,“ říká vedoucí dopravy nemocnice Martin Werner.

Dvojice nových sanitek doplnila současný vozový park nemocnice, zahrnující sedm vozů.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: