Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nové EKG urychlí diagnostiku na ortopedicko-traumatologickém oddělení Nemocnice Nový Jičín

6.1.2016

Nemocnice Nový Jičín, která je členem skupiny AGEL, urychlila diagnostiku u pacientů na ortopedicko-traumatologickém oddělení. Díky nově zakoupenému EKG přístroji už pacienti na vyšetření nemusí docházet na interní ambulanci. Novinkou je také nové polohovací lehátko, které bylo pořízeno na traumatologickou ambulanci.

Nově pořízený elektrokardiograf (EKG) na ortopedicko-traumatologickém oddělení je snadno ovladatelný a přenosný, což uvítal zejména zdravotnický personál. „Naše oddělení poskytuje komplexní péči o pacienty s nemocemi a vadami pohybového aparátu a zajišťuje také úrazovou chirurgii. EKG nám napomáhá k rychlejší diagnostice pooperačních stavů a usnadňuje pacientům upoutaným na lůžko předoperační vyšetření. Těmto pacientům takto odpadá nutnost návštěvy interní ambulance pro zajištění tohoto vyšetření,“ popisuje Bc. Petra Czyžová, vrchní sestra ortopedicko-traumatologického oddělení Nemocnice Nový Jičín.

Na traumatologické ambulanci novojičínské nemocnice si zase pochvalují nové vyšetřovací polohovací lehátko, které bylo pořízeno jako náhrada staršího kusu, jenž již dosloužil. Nové lehátko s moderním designem nabízí jednoduchou manipulaci. Mezi jeho přednosti patří zejména elektricky nastavitelná výška při vyšetřování. Snadná manipulace s lehátkem je velkým přínosem jak pro pacienty přicházející k ošetření s úrazem, tak pro lékaře i nelékařský zdravotnický personál. Na traumatologické ambulanci, na níž je denně ošetřeno několik desítek pacientů, tak nové lehátko jednoznačně přispívá ke zkvalitnění péče, ke zvýšení bezpečnosti a k oboustranné spokojenosti pacientů i personálu.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: