Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice Nový Jičín nabídne nově předporodní kurzy i v Kopřivnici

20.2.2017

Nemocnice Nový Jičín, člen skupiny AGEL, ve spolupráci s Baby Club Relaxáček rozšiřuje nabídku kurzů předporodní přípravy i do Kopřivnice, a to konkrétně do moderních prostor Medical Care Center na Záhumenní ulici. Nastávající maminky z Kopřivnice a okolí tak budou mít nově k dispozici odborné předporodní kurzy i v místě svého bydliště. Zájemkyně zde mohou již od března navštívit celý kurz i samostatné přednášky zaměřené na přípravu k porodu i jeho průběh, kojení či péči o novorozence.

„Dnešní maminky chtějí být informované a na porod připravené, proto stále více roste zájem o předporodní kurzy a přednášky. Dlouhé dojíždění ale může být ke konci těhotenství nepříjemné, proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku našich kurzů v Novém Jičíně i dále, do Kopřivnice, odkud k nám maminky často dojížděly,“ vysvětluje vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Nový Jičín Bc. Marcela Bučko.

Kurz předporodní přípravy bude zaměřen na přípravu k porodu i jednotlivé porodní fáze, především pak na praktické rady ohledně správného dýchání či možných úlevových poloh. Celý kurz předporodní přípravy zahrne čtyři lekce, které budou probíhat jednou týdně - vždy první čtyři čtvrtky v měsíci, od 15:30 do 17 hodin.  

„První lekce bude zaměřená na těhotenství, porod a šestinedělí, druhá na operační porody, císařský řez a tlumení bolesti při porodu, třetí na kojení a manipulaci s dítětem, a poslední čtvrtá na gravid jógu a s ní spojené uvolňování před porodem i správné dýchání. Lekce povedou porodní asistentky, novorozenecké sestry a také lékařky, kterých se v rámci diskuze mohou účastnice dotazovat na cokoliv, co je zajímá,“ vysvětluje Bc. Marcela Bučko s tím, že maminky, které zvolí celý kurz a uhradí platbu předem na účet, dostanou zároveň poukaz na nákup v Lékárně AGEL v hodnotě 200 korun.

První kopřivnický kurz odstartuje už 2. března a přijít na něj mohou zájemkyně v jakékoliv fázi těhotenství. Potřebná je pouze objednávka e-mailem na adrese radka.hyvnarova@nnj.agel.cz nebo telefonicky na čísle 739 609 372. Kurzy probíhají v budově Medical Care Center, Záhumenní 1477/4C, Kopřivnice.  Cena jednotlivé lekce je 200 korun, cena celého kurzu pak 800 korun.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: