Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nové vedení v Nemocnici Nový Jičín

30.5.2019

Nemocnice Nový Jičín bude mít od 1. června nové vedení. Předsedou představenstva se stane MUDr. Jan Káňa, primář ortopedicko-traumatologického oddělení nemocnice. Na pozici místopředsedy představenstva přichází do nemocnice zkušený manažer Ing. David Koribský, MBA.

Úkolem pro nové vedení novojičínské nemocnice bude další rozvoj zdravotnického zařízení s důrazem na nosné Komplexní onkologické centrum, které je jeho součástí.

MUDr. Jan Káňa vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Bohaté pracovní zkušenosti získal mimo jiné také ve Fakultní nemocnici v Ostravě a Městské nemocnici tamtéž.

Ing. David Koribský, MBA je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, Fakulty managementu, se specializací na management zdravotních služeb. Do novojičínské nemocnice přichází ze společnosti Nemocnice Kyjov, kde řadu let působil na pozici ekonomického náměstka, zodpovědného za ekonomický rozvoj, hospodaření v oblasti financí a strategické řízení nemocnice.

Nemocnice Nový Jičín a.s. je ve svém regionu jedinou nemocnicí s komplexní strukturou poskytované zdravotní péče a špičkovým Komplexním onkologickým centrem. Do její spádové oblasti patří na 170 000 obyvatel.  

Komplexní onkologické centrum Nový Jičín je jedním ze dvou Komplexních onkologických center v Moravskoslezském kraji a zabývá se léčbou všech typů solidních nádorů i léčbou hematoonkologických onemocnění. Pacientům je zde poskytována komplexní onkologická péče zahrnující kvalitní diagnostiku i léčbu minimálně invazivními a klasickými chirurgickými přístupy. Součástí léčebných postupů je kvalitní chemoterapie, hormonální léčba, imunoterapie, zevní radioterapie, brachyterapie a intraoperační radioterapie, paliativní péče, léčba podpůrná a symptomatická, včetně léčby bolesti a dispenzarizace pacienta. V rámci klinických studií je využívána i léčba nově vyvíjenými léky.

Součástí Nemocnice Nový Jičín je i Nemocnice Vítkov poskytující zdravotní péči v oborech rehabilitace, interního lékařství, radiologie a zobrazovacích metod, klinické biochemie a hematologie a péče o dlouhodobě nemocné pacienty.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: