Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Navzdory ohlášenému výpadku v dodávce vakcín lidé o své očkování v novojičínské nemocnici nepřijdou. Náhradní termín dostanou ještě v témže týdnu

2.4.2021

Avizované zpoždění v dodávce vakcín do novojičínské nemocnice nebude v příštím týdnu důvodem dalšího výrazného odkladu termínu očkování. Týká se pouze klientů, kteří měli 2. termín očkování naplánován na středu 7. 4. 2021 (ostatních rezervací se výpadek v dodávce vakcín nedotkne). Nemocnice AGEL Nový Jičín se rozhodla těmto klientům vyjít vstříc, když prodloužila běžnou provozní dobu svého očkovacího centra a přeobjednala je na nejbližší volné termíny.

Příčinou vzniklého stavu je ohlášený výpadek v distribuci vakcín, na které je nemocnice závislá a nemůže ji nikterak ovlivnit. "Aktuální zpoždění v dodávce se týká 206 klientů, které jsme okamžitě informovali. Všichni obdrželi SMS zprávu s náhradním termínem. Pokud tento nevyhovuje, doporučuji, aby lidé kontaktovali naše očkovací centrum a požádali o změnu termínu. Naší snahou je klienty, kterých se výpadek v dodávce vakcín týká, naočkovat co nejdříve. Proto jsme v  příštím týdnu rozšířili provozní dobu očkovacího centra a otevřeli mimořádně i v sobotu,“ vysvětluje hlavní sestra novojičínské nemocnice Mgr. Petra Czyžová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: