Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice Nový Jičín nově testuje na SARS-CoV-2 také samoplátce

27.4.2020

Odběrové místo u Nemocnice Nový Jičín od pondělí 27. dubna nově umožňuje testování na nový typ koronaviru kromě indikovaných pacientů také u samoplátců. Nemocnice Nový Jičín, která je členem skupiny AGEL, se rozhodla tuto novinku nabídnout jako doplňkovou službu zejména s ohledem na vysokou poptávku veřejnosti v tomto regionu.

Samoplátci se stejně jako indikovaní pacienti musejí k odběrům v Nemocnici Nový Jičín předem objednávat. Testování je možné jak u dospělých, tak i u dětí. K objednávkám slouží bezplatná telefonní linka Laboratoří AGELLAB 800 700 701, na které si mohou zájemci nejen dohodnout termín, ale také se informovat ohledně přesného postupu odběru i dalších procesů.

Před odběrem pak stačí bezhotovostně zaplatit poplatek ve výši 2900 korun a s dokladem přijít na odběrové stanoviště. „V případě negativity dostanou klienti  výsledky testu do druhého dne prostřednictvím SMS zprávy a následně jim bude zaslán výsledkový list e-mailem či poštou. Informace o pozitivním výsledku bude klientům nejdříve sdělena Krajskou hygienickou stanicí, která je zároveň bude instruovat ohledně dalšího postupu,“ vysvětluje RNDr. Lenka Kulíšková, předsedkyně představenstva Laboratoří AGEL, s tím, že rozšíření nabídky testování i pro samoplátce nijak negativně neovlivní rychlost zpracovávání výsledků testů u indikovaných pacientů.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: