Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Nový Jičín obnovuje prohlídky porodnice a nabízí parkování tatínkům zdarma

8.7.2021

Od středy 14. července obnoví porodnice novojičínské nemocnice po několika měsících prohlídky pro rodičky a doprovod. Zájemci se tak mohou seznámit osobně s prostředím porodního sálu a zároveň jim porodní asistentka zodpoví jejich otázky, týkající se příchodu miminka na svět a jeho prvních dnů v životě.

Jsme velice rádi, že po tak dlouhé pauze můžeme maminky i tatínky provést oddělením a seznámit je s místem, které si vybrali pro narození svého dítěte. Osobní kontakt je nenahraditelný,říká Bc, Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení.

Kapacita prohlídek je omezena a zájemci o návštěvu porodních sálů novojičínské nemocnice (vč. doprovodu) se musí předem objednat na tel. čísle: 556 773 730 (od 7.00 do 15.00). Nutný je také negativní antigenní nebo PCR test či platný očkovací certifikát.

Další čerstvou novinkou v porodnici je bezplatný vjezd a parkování, pro tatínka či doprovod v areálu nemocnice, při odchodu rodičky s novorozencem. Každá rodička obdrží výjezdní lístek při propuštění oprotiproti podpisu,dodává Bc. Bučko z novojičínské porodnice.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: