Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Nový Jičín zve na Den prevence plný bezplatných vyšetření

6.10.2021

Vyšetření z kapky krve, kontrola znamének, spirometrie, prevence rakoviny i měření metabolismu a hodnot tuku v těle. To je jen zlomek aktivit, které nabídne ve středu 20. října Nemocnice AGEL Nový Jičín. V rámci akce Den prevence si budou moci všichni zájemci nechat od 13:00 do 16:30 hodin prověřit své zdraví. Bez žádanek či předchozích objednávek.

„Prevence je zcela zásadní pro zachování dobrého zdraví a ve většině případů je to právě včasný záchyt onemocnění či obtíží, který rozhodne o úspěšnosti léčby. Lidé ale občas na prevenci zapomínají, podceňují ji, nebo jim jen chybějí informace. To chceme naší preventivní akcí změnit,“ vysvětluje Bc. Eva Jalůvková, manažerka ošetřovatelské péče Nemocnice AGEL Nový Jičín s tím, že akce je určena jak lidem, kteří jsou jen zvědaví na svůj zdravotní stav, tak i všem, které trápí jakékoliv obtíže a návštěvu lékaře zatím odkládali.

Veškerá nabízená preventivní vyšetření přitom budou moci zájemci absolvovat zdarma i bez předchozí objednávky či doporučení. „Komplexní výčet nabízených vyšetření zahrne vyšetření cukru, tuku a krevní skupiny z krve, kontrolu kožních znamének, vyšetření dechové kapacity, komplexní ORL vyšetření i měření metabolismu a hodnot tuku v těle,“ vyjmenovává Eva Jalůvková.

Kromě vyšetření budou zdravotníci nabízet také osvětu ohledně správného samovyšetření prsu, poradenství ohledně inkontinence, prevence rakoviny prostaty či děložního čípku, a zájemcům nabídnou také ukázku cviků pro prevenci pohybových obtíží.

Akce proběhne ve středu 20. října v prostorách interního pavilonu a ORL ambulance Nemocnice Nový Jičín, a to v čase od 13.00 do 16:30 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: