Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Zájemci o očkování se nemusí do Nemocnice AGEL Nový Jičín registrovat

15.2.2022

Přes 4 tisíce lidí jen během ledna dostalo vakcínu v očkovacím centru Nemocnice AGEL Nový Jičín. Nově zde zdravotníci naočkují příchozí bez předchozí registrace. V současné době je zde hospitalizováno téměř 50 pacientů s onemocněním covid-19.

„Chceme zájemcům o očkování cestu k němu co nejvíce usnadnit, proto nově očkujeme proti covidu bez nutnosti předchozí registrace,” informuje Bc. Eva Jalůvková, manažerka ošetřovatelské péče Nemocnice AGEL Nový Jičín. „Novinku nemohou využít jen děti do 15 let, neboť jejich očkování probíhá pouze za přítomnosti pediatra a to každý čtvrtek od 9.00 do 14.00 hodin,” doplňuje.

Zdravotníci z novojičínské nemocnice naočkovali jen během ledna přesně 4399 osob. Aplikace vakcín proti onemocnění covid-19 neprobíhá pouze v očkovacím centru, nemocnice disponuje také mobilním očkovacím týmem. Ten pomáhá mimo jiné Moravskoslezskému kraji s očkováním klientů sociálních zařízení, dojíždí přímo do domovů imobilních pacientů, v uplynulých týdnech také zamířil opakovaně do frenštátského kulturního domu, kde naočkoval stovky zájemců o vakcínu.

I nadále koronavirus výrazně zasahuje do složení pacientů v Nemocnici AGEL Nový Jičín. Aktuálně jich je zde hospitalizováno téměř 50, z toho 2 pacienti vyžadují péči na intenzivním lůžku.

Chci více informací k očkování.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: