Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Pomáhej pohybem s mobilní aplikací. Lidé mohou sportem podpořit nejen své zdraví, ale i vybavení pro handicapované dětské pacienty Nemocnice AGEL Nový Jičín

21.7.2022

Nemocnice AGEL Nový Jičín je špičkové zdravotnické zařízení, jehož posláním je léčit nemocné, ale také se snaží podporovat prevenci a vést veřejnost ke zdravému životnímu stylu. Nedílnou součástí prospěšné péče o fyzické i duševní zdraví jsou také pohybové aktivity.

Novinkou a zároveň dobrou zprávou je, že od 5. srpna 2022 se budou mít možnost lidé přidat k zaměstnancům nemocnice a to skrze program Skupiny ČEZ - Pomáhej pohybem, do nějž byl úspěšně vybrán projekt Nemocnice AGEL Nový Jičín na pořízení vybavení pro handicapované dětské pacienty.

„Dětské oddělení tak získá vybavení pro specifickou péči o handicapované děti. Toto vybavení zvýší kvalitu, komfort a bezpečnost hospitalizovaných či ambulantně ošetřovaných handicapovaných dětí. Vybavení zároveň usnadní péči našim zdravotnickým pracovníkům. Současně bychom rádi podpořili aktivní fyzické a duševní zdraví našich zaměstnanců, které také zveme k zapojení do projektu prostřednictvím mobilní sportovní aplikace ČEZ EPP Pomáhej pohybem. Budeme moc rádi, když nám s realizací tohoto projektu pomůžete. Stačí si nainstalovat do mobilu aplikaci EPP - Pomáhej pohybem a body, které za svůj pohyb v aplikaci získáte, věnovat naší nemocnici na vybavení pro handicapované děti,“ vysvětluje předseda představenstva MUDr. Jakub Fejfar, který předem děkuje všem zapojeným dárcům.

Další informace jsou k dispozici na www.pomahejpohybem.cz.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: