Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Zaměstnanci Nemocnice AGEL Nový Jičín vysportovali za pár dnů společně s veřejností téměř 100 000 Kč pro handicapované dětské pacienty

26.8.2022

Nemocnice AGEL Nový Jičín se připojila mezi firmy, které podporují péči o fyzické i duševní zdraví svých zaměstnanců. Do pohybových aktivit se zapojila i veřejnost a pomohla získat vybavení pro handicapované dětské pacienty v rekordním čase.

Od 5. srpna 2022 měli lidé možnost se přidat k zaměstnancům nemocnice, a to skrze program Skupiny ČEZ - Pomáhej pohybem, do nějž byl úspěšně vybrán projekt na pořízení vybavení pro handicapované dětské pacienty. K velkému překvapení všech zainteresovaných došlo v aplikaci k nezvykle rychlému nasbírání hodnoty bodů za sportovní aktivity, což představuje množství peněz nezbytných na pořízení zdravotnických pomůcek. Běžně jsou projekty v aplikaci dostupné přibližně dva týdny. Novojičínská nemocnice na tento projekt však získala prostředky díky nebývalé odezvě a sportovní aktivitě za méně než polovinu potřebného času.

„Chceme moc poděkovat všem zapojeným zaměstnancům i účastníkům z řad veřejnosti. Díky jejich sportovním výkonům získá dětské oddělení vybavení pro specifickou péči o handicapované děti. Všichni účastníci projektu se tak stali patrony našich malých pacientů. Toto vybavení zvýší kvalitu, komfort a bezpečnost hospitalizovaných či ambulantně ošetřovaných handicapovaných dětí. Vybavení zároveň usnadní péči našim zdravotnickým pracovníkům. Jsme také rádi že můžeme podpořit aktivní fyzické a duševní zdraví našich zaměstnanců. Rozhodli jsme se, že projekt Pomáhej pohybem s našimi zaměstnanci neuzavřeme a budeme sportem a pohybem pomáhat jako tým nadále dalším potřebným organizacím,“ vysvětluje předseda představenstva Nemocnice AGEL Nový Jičín MUDr. Jakub Fejfar.

Další informace jsou k dispozici na www.pomahejpohybem.cz.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: