Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Pacienti mohou do Nemocnice AGEL Nový Jičín bez hotovosti

5.9.2022

Zvýšit komfort pacientů na jednotlivých pracovištích má za cíl instalace bezhotovostních platebních terminálů v Nemocnici AGEL Nový Jičín. Uhradit tak mohou nejen ošetření na pohotovosti, ale i výkony a služby, které nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění.

„Věříme, že pacienti novou službu uvítají. Zejména při nutnosti vyhledat ošetření na pohotovosti jistě přijde lidem úhrada regulačního poplatku pomocí platební karty vhod. Stejně tak lze nově bezhotovostně uhradit například pobyt na nadstandardním pokoji a další služby,” uvádí Ing. Martina Janásková, ekonomka Nemocnice AGEL Nový Jičín.

Bezhotovostní způsob platby je také přínosem pro zaměstnance nemocnice, kterým tak odpadá povinnost manipulovat s finanční hotovostí, což snižuje riziko potenciálního infekčního přenosu. „Nemocnice zainvestovala do pořízení 15 kusů platebních terminálů, které jsou rozmístěny na ambulancích a odděleních či na hlavní pokladně nemocnice. Bezhotovostní platba je možná také v lékárně v areálu novojičínské nemocnice," dodává Ing. Janásková.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: