Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Nový Jičín zve do porodnice na Den otevřených dveří

18.10.2022

Novojičínská porodnice připravuje na středu 26. října 2022 Den otevřených dveří, během kterého se nejen nastávající maminky dozví vše potřebné o porodu a poskytované péči v nemocnici. Návštěvníci se mohou těšit i na doprovodný program a soutěž o pobyt na nadstandardním pokoji zdarma.

„Čekáte nebo plánujete miminko? Přijďte se podívat do naší porodnice. Vše vám velice rádi ukážeme a vysvětlíme,” zve na akci Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín. Den otevřených dveří se uskuteční od 13:00 do 17:00 hodin. Kromě prohlídek porodnice mají zdravotníci připraven také blok přednášek. Tématem bude například tišení bolesti u porodu, zájemcům odborníci přiblíží novorozenecký screening. Svůj pohled na porod předají i porodní asistentky a prostor dostane také přednáška s názvem “Už rodíme?”, během které zdravotníci vysvětlí, kdy je pravý okamžik na cestu do porodnice.

Součástí Dne otevřených dveří bude i soutěž o pobyt zdarma na nadstandardním pokoji v novojičínské porodnici. „Celé odpoledne budou k dispozici lékaři, porodní asistentky i novorozenecké sestry a všichni rádi zodpoví Vaše dotazy,” říká Marcela Bučko. Nemocnice AGEL Nový Jičín v uplynulých letech investovala do modernizace interiéru i nového vybavení porodnice. Proběhla zde kompletní rekonstrukce porodních boxů, operačního sálu určeného pro porody císařským řezem, místnosti pro ošetření novorozence bezprostředně po porodu. Tato místnost je vybavená speciální přístrojovou technikou určenou pro první ošetření novorozence. Oddělení šestinedělí maminkám může nabídnout celkem 5 nadstandardních pokojů, ve kterých samozřejmě nechybí TV, lednice či kojící křesla.

„V porodnici novojičínské nemocnice se každá maminka může těšit na celou řadu benefitů, včetně dárků pro své miminko. Velice oblíbené je také focení novorozenců či celodenní bufet, které nabízíme zcela zdarma. Naše oddělení zajišťuje nepřetržitou laktační poradnu a také zajišťuje maminkám zapůjčení monitoru dechu,“ připomíná Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení. Porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín je vyhledávaná maminkami pro svou klidnou a rodinnou atmosféru, neboť klade důraz na individualitu každé pacientky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: