Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Mikulášská vizita v nemocnici Vítkov proběhla na jedničku

6.12.2022

Personál Léčebného a rehabilitačního pracoviště Vítkov, detašovaného pracoviště Nemocnice AGEL Nový Jičín, se rozhodl zpestřit svým pacientům pobyt v nemocnici.

Personál Léčebného a rehabilitačního pracoviště Vítkov, detašovaného pracoviště Nemocnice AGEL Nový Jičín, se rozhodl zpestřit svým pacientům pobyt v nemocnici. Úterní běžnou „velkou“ vizitu pojali zaměstnanci předvánočně. Lékař v mikulášském obleku, sociální pracovnice jako anděl a v roli žalujících čertů vedoucí sestra a vedoucí fyzioterapeut. Jak moc žalovali čerti na pacienty svatému Mikuláši, nám prozradila Mgr. Tereza Vašutová – sociální pracovnice a iniciátor této akce: „Čerti svatému Mikuláši sdělili, že naši pacienti jsou zlatíčka a případné drobné prohřešky nekonají se zlým úmyslem. Hospitalizace je pro pacienty sama o sobě náročným obdobím, někdy se objeví nejistota a smutek po domově. Všichni vzorně dodržují léčebný režim a aktivně rehabilitují dle svých možností, aby se mohli co nejdříve vrátit domů, ke svým rodinám.“ Pracovníci detašovaného pracoviště Nemocnice AGEL Nový Jičín se dohodli, že udělají svým pacientům radost i malým dárečkem – domácími perníčky.

Kromě pacientů dostalo krásný mikulášský dar i samotné LERP Vítkov. „ V pátek jsme převzali 26 nových polohovacích nemocničních lůžek pro naše pacienty. Děkuji vedení nemocnice za krásné nové lůžka. Obrovské poděkování patří všem zaměstnancům, kteří v tento den za provozu a v rekordním čase zvládli výměnu lůžek. “ Dodává staniční sestra Mgr. Lenka Rychlá.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: