Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Dárek na poslední chvíli? S poukazem #onkoprevence není problém

8.12.2022

Lidem, kteří nesehnali dárky včas, nebo nevědí co svým blízkým pořídit, vyšla vstříc Nemocnice AGEL v Novém Jičíně. Právě pro ně připravila dárkové poukazy na vyšetření onkoprevence, na které navíc zdravotní pojišťovny přispívají částkou až 3000 korun.

Co je proto potřeba udělat? Je to velmi jednoduché. Stačí, když si dárce vytiskne dárkový poukaz a s obdarovaným poté budou postupovat dle pokynů na něm uvedených. Poukazy najdou zájemci na internetové stránce Ambulance preventivní onkologie Nemocnice AGEL Nový Jičín.

Předmětem daru je soubor specializovaných vyšetření s cílem zachytit případná rizika onemocnění rakovinou. „Tato vyšetření jsou určena pro každého. Doporučit je lze lidem s výskytem rakoviny u rodičů, zaměstnancům pracujícím v náročných podmínkách či osobám vystaveným dlouhodobému a nadměrnému stresu, lidem mající nevhodnou životosprávu, dále také samozřejmě kuřákům anebo prostě komukoliv, kdo má zájem o svůj zdravotní stav,“ říká MUDr. Michaela Hrouzková, Ph.D. z ambulance preventivní onkologie Nemocnice AGEL Nový Jičín.

A co mohou lidé dělat, aby se riziku vyhnuli? Určitě dbát na správný životní styl. Upravit stravu, nekouřit, omezit stres a alkoholické nápoje. Pokud má někdo v rodině výskyt tohoto onemocnění, nebo například náročné podmínky v zaměstnání, nevhodnou životosprávu či nadměrný stres, je dobré zvážit možnost preventivní prohlídky.

Nemocnice AGEL Nový Jičín provozuje nadregionální špičkové Komplexní onkologické centrum. Ze třinácti unikátních pracovišť v celé ČR se jedná o jediné soukromě provozované.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: