Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Zaměstnanci Nemocnice AGEL Nový Jičín si domů odnesou vánočního kapra

14.12.2022

Vánoční dárek v podobě kapra daruje již tradičně čtvrtým rokem svým zaměstnancům Nemocnice AGEL v Novém Jičíně. Letos nabídky využije téměř 1200 zaměstnanců z řad zdravotnických i nezdravotnických profesí, kteří si domů odnesou kapra ze Sedlnice.

„I letos máme pro všechny zaměstnance připraven vánoční dárek v podobě výběrového oběda a vánočního kapra jako součást našeho poděkování za jejich celoroční úsilí a práci. Tato aktivita má u zaměstnanců skvělé ohlasy a letos se nás již s předstihem ptali, zda kapři opět budou,“ říká Bc. Lenka Sokolovská, MBA, personální manažerka Nemocnice AGEL Nový Jičín a.s., s tím, že každý z připravených kaprů by svou velikostí měl vystačit na sváteční večeři i pro početnou rodinu.

Proces předávání kaprů přitom probíhá tradičně – živí kapři jsou loveni z kádě v areálu nemocnice. „Zaměstnanci si kapry mohou převzít jak živé, tak i usmrcené, nebo rovnou vykuchané,“ uzavírá personalistka, s tím, že pro detašovaná pracoviště ve Vítkově, Karviné a Ostravě-Vítkovicích ryby přiveze zaměstnancům úsek technické dopravy.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: