Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Nemocnice AGEL Nový Jičín pořídila pomůcky pro handicapované dětské pacienty díky Nadaci ČEZ

9.5.2023

Vybavení za více než 100 tisíc korun se podařilo zajistit díky sportovním aktivitám zaměstnanců Nemocnice AGEL Nový Jičín a veřejnosti. Díky evidenci výkonů ve sportovní aplikaci EPP - pomáhej pohybem Nadace ČEZ proměnila vydanou energii sportovců ve finanční prostředky k zajištění nákupu pomůcek.

Zvyšování kvality, komfortu a bezpečnosti malých pacientů novojičínské nemocnice je pro vedení jednou z priorit. A handicapovaným dětem již slouží nově pořízené vybavení, přestože nákup pozdržely výpadky dodávek a poznamenalo zvyšování cen. Vše se ale nakonec podařilo zrealizovat a zapojení sportovci tak na sebe mohou být právem hrdí. „Chceme ještě jednou moc poděkovat všem zainteresovaným zaměstnancům i účastníkům z řad veřejnosti. Díky jejich sportovním výkonům získalo dětské oddělení dva druhy speciálních matrací, mobilní koupací vanu, vážící patky a kolečkové křeslo. Všichni účastníci projektu se tak stali patrony našich malých pacientů, což je úžasné,“ vysvětluje předseda představenstva Nemocnice AGEL Nový Jičín MUDr. Jakub Fejfar, LL.M.

„Jsme rovněž moc rádi, že vybavení pomůže usnadnit péči o děti i našim zdravotnickým pracovníkům. Velmi si také ceníme toho, že naši zaměstnanci se zapojili do projektu aktivně a svými sportovními výkony podpořili nejen tento dobročinný projekt, ale v neposlední řadě také své fyzické a duševní zdraví,“ dodává MUDr. Fejfar.

Další informace jsou k dispozici na www.pomahejpohybem.cz.

Projekt podpořila Nadace ČEZ.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: