Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Na slovíčko s porodní asistentkou - zve 30. 1. novojičínská nemocnice budoucí maminky na akci

19.1.2024

Novojičínská porodnice připravuje pro budoucí rodičky na úterý 30. ledna akci s názvem „Na slovíčko s porodní asistentkou“, která proběhne netradičně v zrekonstruovaných prostorách Transfuzního oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín od 13:00 do 14:30 hodin.

už čekáte nebo plánujete miminko, přijďte se za námi podívat na transfuzní oddělení. Akce je koncipována jako tematické povídání s personálem porodnice, zve na akci Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín. Na slovíčko je přednášková akce s diskusí o těhotenství, porodu a mateřství. Akce se uskuteční od 13:00 do 14:30 hodin v prostorách Transfuzního oddělení Nemocnice AGEL v Novém Jičíně s následnou prohlídkou porodních sálů.

Účastnice akce se mohou těšit na přednášky na témata jako např.: Novinky v nabídce služeb porodnice pro maminky a miminka, jak probíhá registrace rodičky a následná péče v porodnici, co si sbalit s sebou k porodu, jak dlouho trvá porod, zda a kdy může být u porodu přítomen partner, možnosti tlumení bolesti při porodu. Zdravotníci samozřejmě rádi zodpoví všechny Vaše dotazy,” zve Marcela Bučko. Vzhledem k tomu, že kapacita akce je omezena, je ovšem nutné se registrovat emailem na adrese: sarka.hradcova@nnj.agel.cz


OBJEDNEJTE SE K PORODU, ZAVOLÁME VÁM:

OBJEDNAT SE


O oblibě porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín mimo jiné svědčí i ověřené recenze na Facebooku, kde naše rodičky osobně udělily v ověřených recenzích nejvyšší hodnocení 5 z 5. Kromě špičkové péče oceňují maminky především rodinnou atmosféru individuální přístup, celodenní bufet zdravých potravin a výběr ze 3 druhů poledního menu, rády využívají rehabilitační péče před a po porodu (rodičky i miminka), relaxační vanu, aromaterapii, muzikoterapie a bylinnou napářku, či předporodní kurzy ZDARMA (letos se musely pro velký zájem přidávat termíny),připomíná Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: