Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Návštěvy v porodnici jsou opět možné

21.1.2022

V porodnici Nemocnice AGEL Nový Jičín jsou opět možné návštěvy a to za dodržení stanovených epidemiologických podmínek.

Bližší informace a podmínky naleznete ve výjimkách k zákazu návštěv zde.

Porodnice Nemocnice AGEL Nový Jičín klade důraz na individuální přístup a rodinné prostředí. V uplynulých letech investovala porodnice do modernizace interiéru i nového vybavení, mezi které patří rekonstrukce porodního operačního sálu a porodních boxů, dále místnosti pro první ošetření novorozence vybaveného speciální přístrojovou technikou. V loňském roce rovněž došlo k modernizaci samotných porodních lůžek. Jeden box vybaven relaxační vanou. Pro ženy před porodem pořádá porodní oddělení nemocnice předporodní kurzy. V porodnici funguje systém roomingin, pro širokou veřejnost je zde k dispozici laktační poradna a novorozenecké oddělení také zapůjčuje maminkám monitory dechu.

Po porodu mohou matky využívat 5 nadstandardních pokojů, v kterých nechybí TV, lednice, kojící křesla, navíc je možné v novojičínské porodnici ubytovat i doprovod.

Každá maminka v Nemocnici AGEL Nový Jičín se může v porodnici těšit na celou škálu benefitů - např: na speciální gastronomické menu i na řadu dárků pro své miminko. Velice oblíbenou službou je také novorozenecké focení, které dostávají rodiny od nemocnice jako poděkování, že si pro významnou životní událost vybraly právě tu novojičínskou. Dalším oblíbeným benefitem je dárek pro každé jubilejní miminko, kdy maminka dostává i finanční poukázku

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: