Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍ Jsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 556 773 111

O nemocnici

Porodnice Nový Jičín přidává nové termíny předporodních kurzů v Kopřivnici a Hranicích

10.6.2024

Nové termíny kurzů s předporodní tématikou určených pro nastávající maminky pořádá Nemocnice AGEL Nový Jičín. Pro zájemce jsou dostupné hlavně v Kopřivnici a Hranicích. V Novém Jičíně je kapacita téměř naplněna. Předporodní kurzy jsou zcela bezplatné a těší se značné oblibě mezi rodičkami. Volná místa proto ubývají poměrně rychle.

„Kapacita kurzu je omezená, a proto doporučujeme zájemkyním se přihlásit co nejdříve. Cílem kurzu je ulehčit porod rodičkám, ale také připravit se na příchod miminka,“ popisuje Marcela Bučko, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Nový Jičín. Díky upravenému obsahu zaberou kurzy účastnicím méně času.

Budoucí maminky tak získají kompletní informace o porodu a šestinedělí, ale i cenné rady od novorozenecké sestry k problematice kojení. „Během kurzu se také dozvědí informace k péči o novorozené miminko, osvojí si techniku dýchání, či vyzkouší porodní a úlevové polohy. Dále je možné se domluvit také na oblíbených prohlídkách pokojů a sálů samotné porodnice,“ dodává Marcela Bučko s tím, že personál je rodičkám k dispozici pro jejich případné dotazy. Další informace a přihlášku lze nalézt na webových stránkách,  Facebooku porodnice nebo Instagramu porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín.

Nemocnice AGEL Nový Jičín v uplynulých letech investovala v porodnici do modernizace interiéru i nového vybavení, mezi které patří rekonstrukce porodního operačního sálu a porodních boxů, dále místnosti pro první ošetření novorozence vybaveného speciální přístrojovou technikou. Po porodu mohou maminky využívat 5 nadstandardních pokojů, ve kterých nechybí TV a kojící křesla, navíc je možné v novojičínské porodnici ubytovat i doprovod.


OBJEDNEJTE SE K PORODU, ZAVOLÁME VÁM:

OBJEDNAT SE


Každá maminka se může také v novojičínské porodnici těšit na celou škálu benefitů, například na celodenní bufet, speciální gastronomické menu i dárky pro své miminko. Velice oblíbenou službou je také novorozenecké focení zdarma. V porodnici funguje systém rooming-in, pro širokou veřejnost je zde k dispozici laktační poradna a novorozenecké oddělení také zapůjčuje maminkám monitory dechu. Porodnice v Nemocnici AGEL Nový Jičín je vyhledávaná maminkami pro svou poklidnou atmosféru, důraz na individuální přístup a rodinné prostředí. 

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: